Fridge
Φρέσκο Περιεχόμενο Καθημερινά


Sci-zophrenia

10/02/2012

Squirting: γυναικεία εκσπερμάτιση και η Γυναίκα-Πυροσβεστήρας!

Περισσότερα άρθρα από τον-ην »
Γράφτηκε από: Zyklon B
Tags: , , , , |
Squirting! Η γυναικεία εκσπερμάτωση πάντα έχει πλάκα όταν δεν την περιμένεις!


Βδομάδα αφιερωμένη στην Erotica λοιπόν στο Fridge και οι λοιποί συντάκες προσπαθούν δια βίας να με πείσουν να μετατρέψω την Sci-zophrenia σε Cosmopolitan. Και εσύ αναγνώστη; Εσύ κοιτάς, δεν πολυσχολιάζεις — μην σε πούνε και πόρνο, αλλά κοιτάς αρκετά και έντονα, ουσιαστικά μας έχεις διπλασιάσει τις επισκέψεις στο μουλωχτό! Αν πέσουν ξαφνικά οι επισκέψεις, θα σου στήσουμε ανδριάντα -θαρρείς πως έπεσες στην μάχη- και θα σου πάρουμε δώρο ειδικό περιβραχιόνιο για την τενοντίτιδα που σε σκίζει.

Κάτι τέτοια βλέπει το μικρό Ζαϊκλόνι και το πιάνουν οι λιγούρες και αποφασίζει να σου δώσει το κατιτίς σου, να μην σε αφήσει παραπονεμένο! Θα μπω στην κρεβατοκάμαρά σου και θα πικαντέψω λίγο την βαρετή ζωούλα σου, παίρνοντας και εγώ μέρος στο αγαπημένο σου χόμπι — που ξοδεύεις 90% του χρόνου σου προσπαθώντας να το πετύχεις και 1% ουσιαστικά εκτελώντας το… χειρότερα από ότι η Βέφα τις συνταγές μετά από το Alzheimer που τρώει τον νεοφλοιό της. Όχι, δεν θα μπλέξουμε τα μπούτια μας, κάτι τέτοιο θα σου πρόδιδε το φύλο μου — θα σε αναγκάσω όμως να προσκυνήσεις το μύδι (ανεξαρτήτως του δικού σου φύλου) και θα κρατήσω εκεί την μουτσούνα σου και τα δάχτυλά σου μέχρι να σηκώθει ξανά ο Λάζαρος από τον τάφο του, να έρθει η Δευτέρα Παρουσία του Sweet Jizz Us, να καταστραφεί ο κόσμος με τους Mayas στο background να κοιτάνε μαγεμένοι τα άστρα ή να δοκιμάσεις έντρομο να αποτραβηχτείς! Τι έγινε γοργόνα μου, κάτι σε πιτσίλισε και δροσίστικες; Σε αυτό το σημείο απλά θα σου ροδίσω τα κολομάγουλα ,σαν κοτοπουλάκι στους 200 βαθμούς Κελσίου και θα σε ξανασμπρώξω πίσω στον τόπο του μυστηρίου. Ωπ, τι έγινε, σε ξαναπιτσίλησε; Μπρε μην τραβιέσαι — ξαναπλησίασε!

Μετά από 5-10 τέτοιες απόπειρες, σχεδόν σιγουράκι είναι πως θα σε βρω στην γωνία του δωματίου, λούτσα, με εντονότατο βρουξισμό, να είσαι αγκαλιά σαν τον Charlie Brown με την εξίσου βρεγμένη γαμωκουβέρτα (ναι, αυτή πάνω στην οποία έγινε η πράξη) και να μονολογείς ακατάληπτα πηγαίνοντας μπρος-πίσω σαν το γνωστό αυτιστικό στερεότυπο. Χμ… Βάλε κάτι με τριζάτο σέξι μπάσο στα ηχεία σου και πάμε μαζί να δούμε τι ήταν αυτό που σε τρόμαξε και σου έτσουξε τα μάτια!

 

Όι Χριστούλημ’, τι ήταν τούτο;

Καλωσήλθες στον πλανήτη Γη, έναν πλανήτη όπου “παράξενα” πράγματα συμβαίνουν ή έστω πράγματα που αδυνατείς να καταλάβεις, διότι ξεφεύγουν από το ως τώρα εμπειρκό πλαίσιο αναφοράς σου. Αυτό που μόλις έφαγες στην μάπα -κυριολεκτικά- ονομάζεται squirting, gushing, στο bourdela.com θα σου το πούνε χύσιμο και εγώ θα σου το αναφέρω ως γυναικεία εκσπερμάτιση — μην το λες εκσπερμάτωση, ακούγεται σαν να βρήκες αίμα στο σπέρμα σου, πράγμα το οποίο καλό θα ήταν να το κοιτάξει γιατρός προτού αναγκαστεί να το κοιτάξει νεκροτόμος.

Η γυναικεία εκσπερμάτιση είναι κατά το ήμισυ ό,τι ακούγεται: είναι ουσιαστικά η απελευθέρωση υγρού -συνήθως από την ουρήθρα- κατά την διάρκεια του γυναικείου οργασμού ή κατά την διάρκεια μεγάλης διέγερσης του αμφιλεγόμενου σημείου G. Όπως όμως μπορείς να φανταστείς, δεν περιέχει σπερματοζωάρια, γεγονός που αναμφίβολα καθησυχάζει τον “Υλιστή” στα σχόλια του άρθρου του Ανό όσον αφορά το φύλο του συντρόφου του — και εκεί επίσης οφείλει το “ήμισύ” της και τυγχόν ερωτηματικά αν η λέξη “εκσπερμάτιση” είναι σωστός όρος για αυτό το φαινόμενο. Κατά τα άλλα δεν έχει και πολλά να ζηλέψει από το ανδρικό αντίστοιχο: η ποσότητα υγρού που μπορεί να βγει μπορεί να είναι από μια κουταλίτσα του γλυκού (μιάμ!) εώς και 400 ml, πράγμα που ρεζιλεύει κάλλιστα τον ήρωα των moneyshots, Peter North.

 

400 ml;! Από την ουρήθρα;! Μα αυτό δεν μπορεί να είναι παρά… κάτουρο!

Οι αδένες του Skene, δια χειρός Netter. Εκβάλλουν και στην ουρήθρα!

Οι αδένες του Skene, δια χειρός Netter. Εκβάλλουν και στην ουρήθρα!

Χαλάρωσε, μην εξάπτεσαι, εδώ σε φτύνουν και νομίζεις πως βρέχει — σε αυτό δεν θα πέσεις έξω; Όχι, η κοπελιά δεν κατουρήθηκε πάνω της ή μάλλον… υπάρχει πιθανότητα να μην κατουρήθηκε πάνω της. Δοκίμασε μερικές σταγόνες από το υγρό που μόλις βγήκε. Αν έχει γεύση ούρων, γύρισε στην σελίδα 52 και τσίμπα και ένα βιβλίο Lonewolf για παρηγορία, αν έχει γεύση “υπόγλυκη” ή “περίεργη” συνέχισε να διαβάζεις. Το όλο φαινόμενο του squirting είναι αρκετά αμφιλεγόμενο, όσο αμφιλεγόμενη είναι και η ύπαρξη του σημείου με το οποίο σχετίζεται — του σημείου G ή αλλιώς του σημείου Gräfenberg. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Το σημείο τζί (g-spot) είναι, όπως γνωρίζεις πολύ καλά από όλα εκείνα τα γυναικεία και ανδρικά μοδάτα περιοδικά, ένα υποτιθέμενο σημείο μέσα στον κόλπο της γυναίκας (ναι, και του Buck) του οποίου η διέγερση χαρίζει ανείπωτους οργασμούς σε αυτήν και κατάγματα πέους σε εσένα, αν τύχει να έχεις εκείνη την ώρα το πουλάκι σου μέσα. Υποτίθεται πως εντοπίζεται 2.5 με 7 εκατοστά μέσα στον κόλπο, από την “πάνω” πλευρά, την πλευρά της κλειτορίδας. Υποτίθεται επίσης πως είναι ο “θηλυκός προστάτης” — όχι, δεν του σκάνε λεφτά και δεν βάζει φωτιά το μαγαζί, προστάτης λέμε σαν αυτό που έχεις εσύ αγοράκι μέσα στο κωλί σου, γι’ αυτό και σου αρέσει που και πού το δαχτυλάκι. Πολύ “υποτίθεται” έπεσε, δεν νομίζεις;

Όλο αυτό το υποτίθεται είναι διότι η ύπαρξη αυτού του σημείου δεν έχει μελετηθεί καλά, ορισμένες γυναίκες φαίνεται να το έχουν, σε άλλες φαίνεται να απουσιάζει, άλλοι γιατροί και ερευνητές το βρίσκουν με τα πάνσοφά τους μηχανήματα, άλλοι δεν βρίσκουν τίποτα, οπότε καταλήγουμε κυρίως στις ανεκδοτολογικές αναφορές για αυτό. Ορισμένοι υποστηρίζουν πως ο οργασμός από το σημείο G (κολπικός οργασμός) είναι ουσιαστικά κλειτοριδικός οργασμός, άπαξ και νεύρα της κλειτορίδας, όπως και σχετικοί ιστοί δεν είναι τόσο επιφανειακοί όσο φαίνονται, αλλά ίσως να εκτείνονται και μέσα στον κόλπο.

Το θέμα όμως είναι πως ανεξάρτητα από το σημείο G, σε εκείνη την περιοχή που λεν πως βρίσκεται αυτό, βρίσκεται σίγουρα κάτι, διαπιστωμένο και καραζωγραφισμένο σε βιβλία ανατομίας δια χειρός Netter: οι αδένες του Skene! Αυτούς τους παράξενους αδένες μάλλον δεν μπορείς να τους δεις διότι είναι εσωτερικοί, βρίσκονται μεταξύ ουρήθρας και κόλπου  -χμ, νυστέρι κανείς;- αλλά μπορείς να δεις που εκβάλλουν: εκβάλλουν δεξιά και αριστερά της ουρήθρας, θα τους δεις αν σε αφήσει το αστέρι σου να το περιεργαστείς ως μικρές “τρυπούλες” στην περιοχή της ουρήθρας.

Αυτό που φυσικά δεν βλέπεις είναι ότι αυτοί οι αδένες σχηματίζουν ένα εκτενές δύκτιο που εκβάλλει και μέσα στην ουρήθρα. Θες εδώ το ωραίο; Αυτοί οι αδένες είναι επίσημα αναγνωρισμένοι ως ο “γυναικείος προστάτης“,  πράγμα που μας πάει πίσω στο σημείο G και ίσως μας ρίχνει μερικά hints για το πώς μπορεί να σχετίζονται, αν όχι να είναι το ίδιο πράγμα! Γιατί όμως τόση πόρωση με τον προστάτη και γιατί σώνει και καλά να ονομαστεί κατί γυναικείο με το όνομα “προστάτης“; Διότι το αντρικό αναπαραγωγικό σύστημα έχει αντιστοιχίες με το γυναικείο (βλέπε όρχεις-ωοθήκες) και διότι βιοχημικές εξετάσεις δείχνουν πως σε αυτούς τους αδένες παράγονται ένζυμα όπως προστατικές φωσφατάσες, PDE5 και αντιγόνα που βρίσκονται στον προστάτη του άνδρα!

Έλα τώρα και για την κλιμάκωση, το υγρό της γυναικείας εκσπερμάτισης έχει αναλυθεί (ναι, εκεί πάνε τα λεφτά των φορολογούμενων και οι επιστήμονες την βγάζουν μέλι) και έχει βρεθεί να περιέχει μεγάλες ποσότητες αυτών των ενζύμων. Πόσο; Πολύ μεγαλύτερες απ’ ό,τι θα περίμενες στα ούρα, τόσες όσες θα περίμενες πάνω-κάτω από τους αδένες του Skene — και η ιατρική γνωρίζει από ούρα, όπως γνωρίζει και από αίμα: αυτά τα βιολογικά υγρά είναι τόσο χρήσιμα στην κλινική διάγνωση που γνωρίζουμε αρκετά καλά το εύρος των φυσιολογικών τιμών και κατά συνέπεια μπορούμε να γνωρίζουμε αν το υγρό που έστειλαν πεσκέσι στο δοχείο είναι ούρα ή κάτι άλλο. Με λίγα λόγια, όχι, δεν σε κατούρησε, άδειασε τον “προστάτη” της πάνω σου!

 

Ε… Νομίζω πως θα χρειαστεί να γυρίσω στην σελίδα 52…

"LOL", better luck next time! Αυτή την φορά σε νίκησε η ακράτεια ούρων

"LOL", better luck next time! Αυτή την φορά σε νίκησε η ακράτεια ούρων

Eeeewwww it tastes like granny” που είχε πεί κάποτε ο Ralph Wiggum στους Simpsons! Υπέροχα, μόλις παραδέχθηκες πως γνωρίζεις ποια είναι η γεύση των ούρων και είμαι σίγουρος πως έχεις μια υπέροχη ιστορία να μοιραστείς μαζί μας στα σχόλια για το πώς το γνωρίζεις. Μην φοβάσαι, η γεύση των ούρων είναι κάτι που κάθε ανθρώπινο ον που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να δοκιμάσει τουλάχιστον μια φορά στην ζωή του, το έχουν δοκιμάσει και επιφανείς άνδρες! Προς υπεράσπισή σου, μάθε πως η γεύση των ούρων παλαιότερα χρησιμοποιούταν από γιατρούς στην διάγνωση: ούρα με γλυκιά γεύση παραπέμπουν σε διαβήτη! Από εδώ και πέρα θα σε φωνάζουμε “ντόκτορα” με μπόλικο υπονοούμενο, εσύ θα κοκκινίζεις και μόνο εμείς θα ξέρουμε σε τι αναφερόμαστε.

Η αλήθεια είναι πως η όλη φάση με το squirting (ψάξε και female ejaculation αν το θες πιο ευγενικά) είναι μπερδεμένη υπόθεση. Καταρχήν δεν είναι σίγουρο πως μπορούν να το πετύχουν όλες οι γυναίκες στον ίδιο βαθμό, σε άλλες είναι πολύ έντονο, σε άλλες μηδαμινό. Κάτι που περιπλέκει επίσης τα πράγματα είναι ότι ορισμένες γυναίκες έχουν ακράτεια ούρων κατά την διάρκεια του οργασμού, πράγμα που πιθανότατα σε έστειλε στην σελίδα 52. Αυτό μπορεί να έχει πολλούς λόγους, οι σημαντικότεροι όμως είναι πως μπαίνοντας στον κόλπο θέλοντας και μη πιέζεις ουρήθρα και πως κατά την διάρκεια του οργασμού “she may blow a gasket” που θα έλεγαν οι άγγλοι φίλοι μας, οι τσιμούχες των σφιγκτήρων της παίζει να λασκάρουν λίγο — είσαι σχετικά τυχερός/τυχερή, θα μπορούσε να σκάσει μούρη και το κεφάλι της καφετιάς χελώνας!  Δεν πειράζει, συμβαίνουν τούτα!

 

Ψήνομαι πάντως… Έχεις καμιά τεχνική πρόχειρη για να προκαλώ squirting δεξιά και αριστερά;

Τα πάντα είναι θέμα τεχνικής...και το squirting!

Τα πάντα είναι θέμα τεχνικής…και το squirting!

Μανάρι μου εσύ! Ναι, υπάρχει! Για αρχή σταμάτα να σκέφτεσαι μόνο με το πουλάκι σου αν είσαι αγοράκι, τέτοια ερώτηση ποτέ δεν θα την έκανε με αυτόν τον τρόπο κοπελιά. Σε αυτό το “σπορ” δεν είσαι εσύ ο star, είσαι ο συνεργάτης! Κατά δεύτερη φάση, ξέχνα τις τραγικίλες (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) που έχεις δει στα πορνό: πολλές σκηνές “squirting” είναι γνωστό πως είναι ενδοκολπικό κλίσμα με φυσιολογικό ορό που η τύπισσα το κάνει πίδακα όταν έρθει η ώρα (montage κανείς;) ή στην χειρότερη ούρα, αραιωμένα ούρα διότι η τύπισσα έχει κατεβάσει το νερό με την τσανάκα -στην Καλαμπάκα, στην Καλαμπάκα- πριν την σκηνή.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχεις είναι να αρχίσεις να πασπατεύεις κατά κλειτορίδα μεριά μέχρι να δεις το όλο σύστημα να ανταποκρίνεται -τότε βάζεις μέσα στον κόλπο τα δυο σου δάχτυλα σαν να ορκίζεσαι στην προσκοπική σου τιμή, με την μέσα πλευρά τους να κοιτάει κατά πάνω και αρχίζεις την “μαγεία“. Κάνεις μια κίνηση με τα δάχτυλα που έχεις μέσα σαν να γνέφεις  προς το μέρος σου, συνεχίζοντας να δουλεύεις την κλειτορίδα (hint: έχεις ακόμα ένα χέρι και μια βοδίσια γλώσσα) και περιμένεις την ανταπόκριση. Μην την γδάρεις, μην της προκαλέσεις πρόπτωση μήτρας, δεν σου χρωστάει το μουνάκι νοίκια να το βαράς αλύπητα να στα δώσει, εδώ αποδίδει το “go slow” στην αρχή.

Θα καταλάβεις πότε σου έρχεται όταν το πάνω τοίχωμα που ακουμπάς με την μέσα πλευρά των δαχτύλων σου αρχίζει να σε σμπρώχνει — κάνε λοιπόν ό,τι έκανες στο δημοτικό όταν σε έσμπρωχναν, σμπρώξε το και εσύ πίσω! Εδώ είναι και το σημείο κλειδί: η γυναίκα αυτό θα το βιώσει σαν “αίσθηση για κατούρημα” και πιθανότατα θα το “κόψει“, γι’ αυτό σου λέω πως ο star σε αυτό το sport δεν είσαι εσύ! Πείσε την να το αφήσει και ό,τι γίνει!

Αν το πετύχεις καλά και αν είσαι λίγο τυχερό και πέσεις σε “δυνατό” μηχάνημα, τότε τα πράγματα θα εξελιχθούν μόνα τους και απολαυστικά αστραπιαία: “κάτι” εκεί μέσα θα σε πετάξει έξω και θα σε υποδεχθεί με χαρά ο τόσο μιλημένος πίδακας της ηδονής! Αν έχεις προνοήσει και φοράς την μάσκα σου παίζει να πάρεις μάτι και τον τυπά που σε “πεταξε έξω“: το πάνω τοίχωμα του κόλπου με τους τιγκαρισμένους από τα “μαγικά” σου αδένες του Skene! Μια εναλλακτική μέθοδος είναι αντί για δάχτυλα να χρησιμοποιήσεις δονητή “ειδικό για G spot“, εκείνους με την ελαφριά κλίση! Έξτρα tip για την όλη φάση και για να ελαχιστοποιήσεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις είναι το αυτονόητο: τουαλέτα για πιπί πριν αρχίσεις να δοκιμάζεις αυτήν την τεχνική.

Αν δεν είσαι πολύ του διαβάσματος, δες την τεχνική σε βίντεο:

Σε περίπτωση που είτε σε πιάσαν οι ντροπές ή δεν σου κάθεται κανείς (αν είσαι κοπέλα, ούτε ο ίδιος σου ο εαυτός) για να δεις αυτό το φαινόμενο, τότε ψάξε στις γνωστές ιστοσελίδες που σου προκάλεσαν σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα το όνομα Cytherea. Η Cytherea ότι δεν έχει σε ύψος το έχει σε μπρίο, θεωρείται αυθεντικό και εξπερ της εξπερ-μάτισης! Στα ατού της είναι πως έχει σπάσει ρεκόρ (το… δικό της!) απόστασης squirting και κάθε φορά που έχει τον συγκεκριμένο τύπο οργασμού ο παρτενέρ της αν δεν γνωρίζει χέζεται πάνω του διότι νομίζει πως της προκάλεσε grand mal επιληψία. Τσίμπα δυο δειγματάκια.

Cytherea εν δράση...Τσέκαρε το κολπικό τοίχωμα τίγκα στους Skene που έσκασε μούρη!

Cytherea εν δράση… Τσέκαρε το κολπικό τοίχωμα τίγκα στους Skene που έσκασε μούρη!

Αν πάλι παρόλ’ αυτά δεν τα καταφέρεις και καταλήξεις να απολαμβάνεις ένα golden shower, αν συνεχίζεις να αμφιβάλλεις για την φύση αυτού του υγρού και για το τι σημαίνει για εσένα που το “απολαμβάνεις“, σταμάτα να αγχώνεσαι και μην τα παρατάς. Το τι κάνεις στο κρεβάτι σου είναι δικό σου θέμα, αρκεί να είναι με την συγκατάθεση δύο ή περισσοτέρων ενηλίκων και να το απολαμβάνεις. Στην χειρότερη των περιπτώσεων, θα έχουμε ακόμα έναν ουρολάγνο αναγνώστη!

Μέχρι την επόμενη Παρασκευή, καλούς οργασμούς και τα χεράκια στους αδένες του Skene!Σχετικά με τον Συγγραφέα

Zyklon B
MSDS: Εξαιρετικά τοξικό, λίαν εύφλεκτο.Το Zyklon B όταν δεν είναι πολύ απασχολημένο προσπαθώντας να τσατίσει τους αναγνώστες της στήλης που γράφει, ασχολείται με θετικές επιστήμες, οι οποίες αποτελούν "επάγγελμα" και χόμπυ συνάμα. Τα κύρια ενδιαφέροντά του περιλαμβάνουν τις βιολογικές επιστήμες, φυτολογία / εθνοβοτανολογία, γενετική,νευροεπιστήμες και συσσώρευση μαγικών τίτλων με τρία γράμματα πριν απο το όνομα του που κάνουν τους ασήμαντους να νιώθουν λίγο πιο σημαντικοί. Εικάζεται πως εκτός απο ένα απο τα ιδρυτικά μέλη της Pateras Productions και πλείστων project της είναι και μέλος του είδους Homo Sapiens με ότι περιλαμβάνει τούτο. Συνίσταται χρήση γαντιών, μάσκας και λοιπών μέσων προστασίας κατα την ανάγνωσή του.
 
 
 

 
Pubmed Friday 2

Pubmed Friday 2: Αυτοκτονίες, μαστούρα και επιστημονικές δημοσιεύσεις!

Το Ζαϊκλόνι επιστρέφει για ακόμη ένα Pubmed Friday, αυτή τη φορά μεταφέροντας και σχολιάζοντας ενδιαφέρουσες αυτοκτονίες που βρήκε εκεί.
από Zyklon B
3

 
 
Signaling1

“Ενδοκρινολογία” φυτών: η δεύτερη φάπα

Το Ζαϊκλόνι επιστρέφει στην... ενδοκρινολογία των φυτών, σερβίροντάς σου το δεύτερο μέρος της λίστας ουσιών που τα επηρεάζουν θετικά και αρνητικά.
από Zyklon B
3

 
 
Φυτορυθμιστικές ουσίες

“Ενδοκρινολογία” φυτών: οι ορμόνες που κάνουν τα φυτά να μεγαλώνουν!

Το Ζαϊκλόνι σου σερβίρει ένα πρωτότυπο πιάτο σήμερα: τέσσερις ουσίες-ρυθμιστές ανάπτυξης των φυτών που μπορούν να σε βοηθήσουν στην καλλιέργειά τους.
από Zyklon B
7

 
 
Γνώση

Τρείς βιαστικές στάλες γνώσης για τους εραστές της πληροφορίας

Το Ζαϊκλόνι σου δίνει τρεις πολύ ενδιαφέρουσες επιστημονικές ιστοσελίδες για να χαζέψεις, μπας και σταματήσεις να 'σαι τόσο χαζό.
από Zyklon B
1

 
 
Βελόνες και ενέσεις!

Ενέσεις χωρίς βελόνες: Τέρμα τα δάκρυα!

Γίνεται ένεση χωρίς την βελόνα; Ναι, γίνεται -- το Ζαϊκλόνι σου περιγράφει τρεις τρόπους που δουλεύουν, αν οι βελόνες σε τρομάζουν!
από Zyklon B
4

 
 
Πειράματα - Πειραματική μέθοδος

Η Τέχνη του Πειράματος: ζόρικες αποδείξεις για ζόρικα παιδιά!

Το Ζαϊκλόνι σοβαρεύεται, βγάζει την ποδιά και φοράει το καθηγητικό του γιλέκο, για να σου διδάξει τι ακριβώς είναι η πειραματική διαδικασία.
από Zyklon B
3

 
 
Αφαιρώντας εμβρυϊκά βλαστικά κύτταρα από το μορίδιο, την αρχική μάζα κυττάρων που προκύπτει από το γονιμοποιημένο ωάριο

Βλαστοκύτταρα: Κάπου τα πήρε το μάτι σου, γνωρίζεις όμως τι είναι;

Τι είναι πάλι αυτά τα βλαστοκύτταρα; Κύτταρα που βλασταίνουν; Όχι ακριβώς -- το Ζαϊκλόνι είναι εδώ για να σου δώσει να καταλάβεις τι παίζει...
από Zyklon B
1

 
 
Φυσιολογικό, νορμάλ, κανονικό

Και τι είναι, στην τελική, το φυσιολογικό;

Το Ζαϊκλόνι σήμερα πραγματεύεται την φυσιολογικότητα: τι, τελικά, είναι το φυσιολογικό, το νορμάλ; Υπάρχει καν αυτή η έννοια ή πρόκειται περί κοινωνικής κατασκευής;
 
 
Λυκάνθρωποι Βαμπίρ

Τέρατα των θρύλων και… ιατρικές διαγνώσεις.

Το Ζαϊκλόνι προσπαθεί να βρει επιστημονικές αλήθειες πίσω από φιγούρες των παραμυθιών και των θρύλων. Για έλα να δεις κατά πόσο τα καταφέρνει ή όχι...
από Zyklon B
5

 
 
Πικάντικο Pubmed

Pubmed Friday: όταν η επιστήμη, το σεξ και η ηλιθιότητα συνδυάζονται

Το Ζαϊκλόνι το ρίχνει λίγο έξω, ή μάλλον... μέσα, ψάχνοντας στο Pubmed για διασκεδαστικές και βρώμικες σεξουαλικές ιστορίες, δημοσιευμένες στις εργασίες του.
από Zyklon B
5

 
 
Through The Wormhole

Through the Wormhole: μια σειρά ντοκιμαντέρ που αξίζει να δεις!

Το Ζαϊκλόνι σου προτείνει τη σειρά ντοκιμαντέρ Through the Wormhole, που ερευνεί θεμελιώδεις απορίες της ανθρώπινης εμπειρίας και παρουσιάζεται από τον... Morgan Freeman!
από Zyklon B
8

 
 
Carl Sagan. Επιστήμονας και ρόκσταρ!

Carl Sagan: επιστήμονας ΚΑΙ ρόκσταρ!

Το Ζαϊκλόνι μιλάει για τον Carl Sagan, τον πασίγνωστο επιστήμονα-ρόκσταρ που με τα ντοκιμαντέρ και τα βιβλία του κατάφερε να εισάγει την επιστήμη στο ευρύ κοινό.
από Zyklon B
3

 

 
Χημικά ατυχήματα στο σπίτι.

Δυο δυνητικά θανάσιμες χημικές αντιδράσεις που μπορείς να κάνεις στο σπίτι!

Το Ζαϊκλόνι σου γράφει δύο ενδιαφέροντα πειράματα που μπορείς να δοκιμάσεις στην -σχετική- ασφάλεια του σπιτιού σου, ώστε να σακατευτείς μια και καλή.
από Zyklon B
3

 
 
Μαγικά κόλπα με την βοήθεια της επιστήμης!

Μικρά μαγικά κόλπα με την βοήθεια της επιστήμης!

Ήθελες πάντα να 'σαι μάγος αλλά βαριέσαι να κουνήσεις τον κώλο σου; Μια χαρά, το Ζαϊκλόν είναι εδώ για να σου μάθει τρία εύκολα κόλπα που στηρίζονται στη χημεία.
από Zyklon B
6

 
 
Σκορπιοί κάτω απο UV Blacklight

Black Light: Καθημερινά αλλά και απρόσμενα αντικείμενα που φθορίζουν κάτω απο UV!

Ακόμη περισσότερο eye-candy σου προσφέρει σήμερα το Ζαϊκλόνι, γράφοντας -και δείχνοντας- για κάμποσα αντικείμενα που λάμπουν εντυπωσιακά κάτω από black light.
από Zyklon B
5

 
 
Οφθαλμαπάτες

Οφθαλμαπάτες: μην πιστεύεις τα μάτια σου, μάτια μου!

Το Ζαϊκλόνι, στο τελευταίο του άρθρο γι' αυτό το καλοκαίρι, το ρίχνει στις οφθαλμαπάτες και τα παιχνίδια με τα μάτια σου. Θέλεις eye candy; Κόπιασε!
 
 
Χημειοφοβία: Ένα τρομοκρατικό εγχειρίδιο έναντι των ηλίθιων.

Χημειοφοβία: εγχειρίδιο εκμετάλλευσης του φόβου απέναντι στα χημικά!

Πιες έναν καφέ να κυλήσει λίγη 1,3,7-τριμεθυλοξανθίνη στο αίμα σου, και διάβασε Ζαϊκλόνι για να μάθεις πώς μπορείς να φρικάρεις τους χημειοφοβικούς σου φίλους.
 
 
3d εκτύπωση: 3d printing ενός κεφαλιού

3D printing: εκτύπωσε αντικείμενα στο σπίτι σου!

Νόμιζες πως το 3D printing περιορίζεται στην κατασκευή ζαριών για RPG; Το Ζαϊκλόνι διαφωνεί: μπορείς να εκτυπώσεις από ανθρώπινα όργανα ως γυαλιά ηλίου!
από Zyklon B
3

 
 
Σίσα, το νέο ναρκωτικό -- όπως λέμε... Μεθαμφεταμίνη

Σίσα: βρώμικη μεθαμφεταμίνη στις βρώμικες πιάτσες!

Ακόμη ένα νέο... ναρκωτικό; Και μάλιστα... δεν σε ναρκώνει;! Ναι, το Ζαϊκλόνι καταπιάνεται με το διάσημο Σίσα, που αποδεικνύεται κάθε άλλο παρά νέο ή ναρκωτικό.
 
 
Καλοκαιρινές ερωτήσεις και απαντήσεις

Τρεις καλοκαιρινές ερωτήσεις ψάχνουν τρεις καλοκαιρινές απαντήσεις!

Το Ζαϊκλόνι αφήνει για λίγο το παγωμένο μπλάντι μέρι απ' τα χέρια του, για ν' απαντήσει σε τρεις καλοκαιρινές -κι ελαφρώς χαζές- ερωτήσεις αναγνωστών του.
 
 
Crime Scene Investigation: Η σήμανση, το σαλόνι σου και τα χημικά τους!

Crime Scene Investigation: η σήμανση, το σαλόνι σου και τα χημικά τους!

Είναι αίμα ή σπέρμα ο λεκές; Ζάχαρη ή κόκα; Τι ακριβώς χρησιμοποιούν οι αστυνόμοι όταν ξεψαχνίζουν μια σκηνή εγκλήματος; Για πέρνα, να σ' ενημερώσει το Ζαϊκλόνι!
 
 
Λακτοφιλία, Γαλακτοφιλία, Carita romana

Λακτοφιλία: Κατέβασε γάλα για να θηλάσεις ενήλικους!

Το Ζαικλόνι φωνάζοντας "Γαργάλα τα, γαργάλα τα" έρχεται να μοιράσει γνώσεις και tips, αλλά και να "λύσει τα χέρια" των απανταχού Λακτόφιλων -- και όχι, το θέμα του δεν είναι η ομώνυμη σοκολάτα!
 
 
Katoey style: 100% Transegendered, διαφυλικά άτομα στην φιλική Ασία!

Transgendered: μάθε για το φύλο σου και άλλαξέ το!

Το Ζαϊκλόνι είναι στις καύλες του και τα βάζει τόσο με τις ακραιότητες της LGBT κοινότητας, όσο και με τους καθυστερημένους φύλακες της ηθικής: τελικά τι είναι το φύλο;
 
 
Αφροδίτη του Botticelli: Η θεά του Έρωτα και του Sex δανίζει για λίγο το όνομά της στα Αφροδισιακά!

Αφροδισιακά: μαγικά φίλτρα του σεξ!

Ω ρε μάνα μου, καύλωσε το Ζαϊκλόνι και μούσκεψε όλο το Fridge. Τελικά ποια αφροδισιακά δουλεύουν και ποια όχι και γιατί; Το Zyklon B μας εξηγεί.
 
 
Αγάπες και λέλουδα: Αποτέλεσμα μιας ορμόνης όπως νομίζουν οι απλοϊκοί και όχι οι πραγματικοί επιστήμονες;

Κακή Επιστήμη: Οξυτοκίνη, η “Ορμόνη της Αγάπης”

Μπορεί η αλήθεια για κάποιο επιστημονικό εύρημα να μεταδωθεί απλοποιημένη; Και τι παίζει με την Οξυτοκίνη, την λεγόμενη "ορμόνη της αγάπης"; Ο Zyklon B μας εξηγεί.
 

 
 


84 ΣΧΟΛΙΑ


 1. kylie

  δεν ξερω ποιον αρθρογραφο αγαπαω ποιο πολυ… εσενα τον πεσλακ (η πρεσλακ συμφωνα με αλλους) ή το προβατο…. η πολυγαμια απαγορευεται ,ε?

  Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 3 Thumb down 0


 2. […] πολλά. Έτσι ενθουσιάστηκα αρκετά (ουσιαστικά squirtαρα) όταν, μέσω ενός email, με πλησίασε ένας λακτόφιλος […]

  Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 0 Thumb down 0


 3. […] του στήλη “Sci-zophrenia” Λοιπόν είχε βάλει για τη γυναικεία εκσπερμάτιση ή squirting, μία ικανότητα ορισμένων γυναικών που […]

  Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 1 Thumb down 0


 4. xaris

  η επομενη θεματικη εβδομαδα πρεπει να ειναι ”πως να κανετε το σκατο σας παξιμαδι”

  και ολοι οι αρθρογραφοι θα μας παραθετετε γυφτιες,πατεντες,τσιγγουνιες,κλεψιες και τζαμπατζηδικες συμβουλες.

  ε ? τι λετε ???!

  Αρέσει σε πολλούς!
  Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 12 Thumb down 2


  • zampano

   γάμησες….:)

   Αρέσει σε πολλούς!
   Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 5 Thumb down 0


  • Αυτό σε πρωϊνάδικο δεν βγήκε; Νομίζω πως για τέτοιες συμβουλές θα πρέπει να ρωτήσουμε την προηγούμενη (αλλα και τωρινή) μπλεπράσινη γενιά, κάτι θα ξέρουν – λογικά οφείλουν να έχουν προετοιμαστει βάση των επιλογών που κάνανε!

   Αρέσει σε πολλούς!
   Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 5 Thumb down 0


 5. Xenon

  too long comments,didnt read

  Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 1 Thumb down 1


  • Χμ, δεν νομίζω να έχασες και τίποτα γενικά. Κλασσικές εκδηλώσεις θαυμασμού “zyclon είσαι απόλυτο, ξερόλα, πάρε πούλο” και υπεράσπισης τρίτων μια των δυο πλευρών.

   Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 1 Thumb down 0


 6. […] του στήλη “Sci-zophrenia” Λοιπόν είχε βάλει για τη γυναικεία εκσπερμάτιση ή squirting, μία ικανότητα ορισμένων γυναικών που […]

  Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 0 Thumb down 0


 7. Χαράλαμπος

  Ο κακός χαμός! Ο zyclon έβαλε την ουρά στα σκέλια και απο εκεί που γαμούσε και έδερνε δεν έχει κάνει ποτέ σεξ και οι ψύχιδες δεν πήραν τα φάρμακά τους; Μόνο η Medeli και ο xaris έχουν ιδέα για το τι λένε εδώ μέσα.. Θα συμφωνήσω με τον Χάρη στο ότι το squirt έχει και θετικά αλλά και αρνητικά, απο ένα σημείο και μετά απελπίζεσαι που δεν μπορείς να κάνεις σεξ στο κρεββάτι σου και μετά να κοιμηθείς στα.. στεγνά σου σεντόνια. Θα διαφωνίσω όμως στο “ή το’χεις ή δε το’χεις” Αν πειραματιστεί κάποια (όχι με την έννοια να σκυλοπηδιέσαι συνεχώς, αλλά με την έννοια να καταλάβεις το τι νιώθεις, που το νιώθεις, πότε έχεις οργασμό, πως νιώθεις στον οργασμό, περισσότερο δηλαδή στην ουσία του σεξ και όχι στην εικόνα όπως έχεις συνηθίσει να το βλέπεις απο τις τσόντες) μπορεί να το κάνει ο καθένας, αλλά δεν υπάρχουν συγκεκριμένες και απόλυτες οδηγίες.
  Η “επίθεση” στον zyclon είναι για τον απλούστατο λόγο του ότι και αυτός εδώ και πόσο καιρό με όπλο την “Αυθεντία” επιτίθεται στους “ηλίθιους αναγνώστες”. Αν θέλει να μπορεί και να συνεχίσει να το κάνει, να μην γράφει άρθρα με ανακρίβειες τα οποία στηρίζονται επάνω στο μότο: Ο zyclon έχει δίκιο πάντα. Δεν είναι κακό να λες το “δεν είμαι σίγουρος γι’αυτό” που και που….

  Αρέσει σε πολλούς!
  Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 9 Thumb down 3


  • Υλιστής

   Νομίζω οτι η συζήτηση τελιώνει κάπου : “το έχει κάνει “διαβάζουμε μόνο προτού γράψουμε”. Έτσι παραμένουμε αμόλυντα απο εμπειρίες που μπορούν να μας δείξουν πως τα βιβλία μας τα λένε λάθος!”
   εκεί ναι :P

   Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 4 Thumb down 1


  • Gamiethenthallagire

   “Η “επίθεση” στον zyclon είναι για τον απλούστατο λόγο του ότι και αυτός εδώ και πόσο καιρό με όπλο την “Αυθεντία” επιτίθεται στους “ηλίθιους αναγνώστες”.”

   Δεν διαβάζεις πολύ καιρό την φάση ε; Την διαβάζεις με τα μάτια; Σου διαφεύγει περιγραφή στήλης, περιγραφή αρθρογράφου όπως επίσης και το γενικό πνεύμα της απέναντι στις αυθεντίες. Διαβάζω καιρό και το μότο είναι “σκέψου και εσύ μπορείς, ψάξτο και εσύ μπορείς”.

   Αρέσει σε πολλούς!
   Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 7 Thumb down 1


  • Μπάμπη μην με κοροϊδεύεις…Ποτέ δεν είπα πως γαμάω και δέρνω -ναι οι ψύχηδες όντως δεν πήραν τα φάρμακά τους, επίσης ξέχασες να αναφέρεις πως πικλώνω αναγνώστες- , δεν έχω κάνει σεξ ποτέ. Ειλικρινά.

   Για να πούμε την αλήθεια είμαι ένας τεράστιος εγκέφαλος μέσα σε μια γυάλα που μόλις που ισορροπεί σε δυο ασθενικά ποδαράκια – παίρνω όμως απευθείας USB βύσμα απο το πάνσοφο και αλάθητο διαδύκτιο! Τουλάχιστον άσε μου το “αλάθητο” και την “αυθεντία” απείραχτα, δεν έχω τίποτα άλλο άλλωστε.

   Και μιας που αναφέρθηκε…Με διαβάζεις καιρό;

   Αρέσει σε πολλούς!
   Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 6 Thumb down 1


   • Υλιστής

    Αυτό είναι και το πρόβλημα, όταν χάσεις το αλάθητο και την αυθεντία τότε τι έχεις;

    Όχι δεν διαβάζω καιρό τη φάση, τυχαία όμως μία μέρα πέτυχα ένα μπλογκ του οποίου έριξα μια ματιά και το άφησα γιατί είχε πολύ ζουμί, έλεγε για άλλα μπλογκ με ζουμί και δεν προλάβαινα εκείνη την ώρα. Μετά το ξέχασα και τελικά ξαναεμφανίστηκε μπροστά μου πάλι εδώ. (Καταραμένη τύχη) :P

    Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 3 Thumb down 0


   • xaris

    ζαικλον σε εχω δει οταν ημουν μικρος !!!
    http://en.wikipedia.org/wiki/Krang

    Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 3 Thumb down 0


    • Πρoσπάθησα να εξαφανίσω παλιές μου φωτογραφίες (δεν έχω φωτογένεια) αλλα δυστυχώς κάτι τέτοιο είναι αδύνατο…Απο τότε δεν άλλαξαν και πολλά πράματα, ακόμα κάθομαι στο στομάχι μπούρτζων που έχουν κάτι απο σύνδρομο Down.

     Όσον αφορά την άλλη εμπειρία σου, ναι υπάρχουν και γυναίκες “αυτόματα ποτιστικά” οπότε δεν χρειάζεται να ιδρώνεις – γενικά το θεωρώ αυτονόητο σε κάθε άρθρο πως ισχύει όσο νάναι μια κατανομή gauss στα περιστατικά που αναφέρω. Δηλαδή αν παρουσιάσω διαμετρικά αντίθετες περιπτώσεις δεν σημαίνει πως αυτές εξαντλούν το όλο φάσμα που υπάρχει… Αυτονόητο, λέει.

     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 3 Thumb down 0


  • Root

   Xambo, Fail. H medeli se evgale apla extra tips!

   Αρέσει σε πολλούς!
   Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 5 Thumb down 0


 8. xaris

  ασχετο,αλλα γιατι ειναι τιγκα στα τρολ το site σας ?!
  τελος παντων…

  επειδη ετυχε να εχω προσωπικη εμπειρια με γυναικα ‘συντριβανι’,για οποιον εχει απορια,η γευση ειναι κατι σαν…αλμυρογλυκη.δεν μπορω να την περιγραψω ακριβως…σιγουρα δεν με κατουρουσε,εκτος αν τα κατρουλια της γυναικας ειναι τοσο διαφορετικα απ’τα ανδρικα,οποτε παω πασο :P

  παντως,βλεπεις την γυναικα να σπαρταραει σαν ψαρι..πραγματικα κανει σαν αυτιστικη,οπως γραφει το αρθρο.τρεμει και δεν μπορει να αρθρωση λεξη για λιγα δευτερολεπτα.
  επισης η ιδια ειχε την εντυπωση οτι αυτο που κανει ο οργανισμος της ειναι ανωμαλια και γενικα φοβοταν να κανει σεξ,γιατι ο αντρας αν ειναι σιχασιαρης και ξενερωτος μπορει να μην γουσταρει (την ειχαν παρατησει παλαιοτερα για αυτο,ποσο χαζος παιζει να σαι ?).
  πριν το κανουμε πρωτη φορα,οταν μου το ανεφερε,εγω ημουν σε φαση: ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ???
  εκεινη φοβοταν οτι θα ξενερωσω και εγω εκανα παρτυ!
  νταξει,οταν ειδα τον ‘πιδακα’ για πρωτη φορα ημουν εκστασιασμενος,δεν με ενδιεφερε να τελειωσω εγω αλλα να την ξεζουμισω.αχ…ωραιες εποχες

  δυστυχως ομως εχει και μειονεκτηματα του το ολο θεμα.ας πουμε ποτε δεν καναμε σεξ στο αμαξι μου για ευνοητους λογους..τα σεντονια θελαν αλλαγμα συνεχεια..τελος παντων,ειχαμε συμφωνησει οτι τα καλυτερα μερη για σεξ ηταν τα πατωματα (χωρις χαλιά) και η μπανιερα !

  μια ενσταση που εχω στο αρθρο ειναι ο τροπος που το πετυχαινεις.χωρις να ειμαι σιγουρος,νομιζω πως ειτε το εχει ειτε δεν το εχει.με την δικια μου δεν εκανα τιποτα παραπανω απο απλο σεξ,και απλα γινοταν.ουτε δαχτυλα στραμπουληξα ουτε τιποτα,απλα αυτη ηταν η εκφραση του οργασμου της.

  αν βρειτε τετοια γυναικα παντρευτειτε την !

  Αρέσει σε πολλούς!
  Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 13 Thumb down 0


  • Τα τρόλια μας αγαπάνε επειδή τ’ αγαπάμε κι εμείς — δες το ως μέτρο της επιτυχίας: αν αξίζεις έστω και λίγο, προσελκύεις τρολόφατσες. :D

   Αρέσει σε πολλούς!
   Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 7 Thumb down 2


  • Αγαπάμε ΤΟR , αγαπάμε troll – είναι κάτι σαν την κόκα για εμάς.

   Αρέσει σε πολλούς!
   Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 9 Thumb down 3


 9. Πέπλος

  Ω ρε μανίτσα, ένας χαμός!!
  Ως γνωστόν.. το μ’νι σέρνει καράβι.
  Το μ’νι που στάζει σέρνει στόλο.
  Το μ’νι που πιτσιλάει;;

  http://www.youtube.com/watch?v=Rxc9A6HyoLE

  Αρέσει σε πολλούς!
  Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 8 Thumb down 0


 10. peslac

  Ωχ, τι έγινε Ρούκουνα; Πετάγεται κι άλλος και σου χαλάει το σερί; Αθτά είναι σχόλια!

  Αρέσει σε πολλούς!
  Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 7 Thumb down 0


 11. nickthegreek992

  Πάντως, εμένα το σχόλιο του Χαράλαμπου μου άρεσε πολύ, if you know what I mean.

  Αρέσει σε πολλούς!
  Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 9 Thumb down 0


  • Γιατί βρε, σε ποιον δεν άρεσε; :D

   Αρέσει σε πολλούς!
   Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 10 Thumb down 0


  • Roukounas

   Αθτά είναι. Του άνοιξε του ζίκλον δεύτερο κολοτρυπίδι.

   Χμμμ, φαίνεται πως εδώ έχουμε διαφωνία...
   Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 6 Thumb down 4


   • Zyklon Θέλω το Μωρό σου

    Του ‘κλασε μια μάντρα ο μαλάκας!!!!!

    Χμμμ, φαίνεται πως εδώ έχουμε διαφωνία...
    Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 5 Thumb down 2


 12. ddv

  Επιτέλους η λίμπιντο σου επανήλθε!!
  Μετά το φιάσκο που το ονομάσατε συνέντευξη πίσω στα γούστα!!(οκ,οι ερωταπαντήσες είχαν υλικό για τουλάχιστον 3 μήνες βραδυνής αμπέλοφιλοσοφίας μετά μπύρας,αλλά, το φιάσκο για το φιλοθεάμον κοινό,παραμένει φιάσκο!!)

  Στο θέμα τώρα,το σκουίρτ είναι ένας ακόμη λόγος που επιβεβαιόνει οτί οι γυναίκες έχουν τη μαγεία μέσα τους!Τυχερές εκείνες(μαζί με εκείνους) που μπορούν να τη βγάλουν προς τα έξω.
  Για εμάς που έχουμε λιλάκια είναι και μια απόδειξη ότι κάναμε καλά τη δουλειά μας!

  Ούφ μη χαλάτε τη discordia,τι σημασία έχει αν το ζαικλόνι έχει λιλάκι ή μνάκι;;Αφού θέλει να έχει και απ’τα 2 (εσείς δεν το έχετε σκεφτεί ποτέ πως θα ήταν στην αντιπέρα όχθη;;;όχι μην μου απαντάς δεν χρειάζετε.)

  Από την άλλη δεν είναι κακή ιδέα να οργάνωσετε μια κόντρα σκουίρτινκ στο μπαράκι που λέτε,θα πουλήσει πολύ!Ακόμα και λιλάκια να βγάλετε στο πεδίο της μάχης ο κόσμος θα έχει να μιλάει για πολύ καιρό… ΆΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!!(και τα ενδιάμεσα)
  τα αμερικανάκια το έχουν πιάσει το νόημα,επάξιοι συνεχειστές της ρωμαικής κουλτούρας.-

  Αρέσει σε πολλούς!
  Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 10 Thumb down 0


 13. Υλιστής

  Ωραίο άρθρο, καλό για ένα διάλειμμα από το γαμημένο διάβασμα της εξεταστικής.
  Δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχουν με το φύλο σου κάποιοι αναγνώστες και επίσης γιατί σου γίνεται μία μικρή “επίθεση” (από ότι φαίνεται από παλαιότερα άρθρα τους το δημιούργησες αυτό? ;P)
  Αυτό που αναρωτιέμαι συχνά πάνω σε αυτό το θέμα είναι γιατί έχουν τόση πολύ κάβλα οι άνδρες για να κάνουν την σύντροφό τους να τα υγραίνει όλα.
  Μάλλον είναι καθαρά θέμα ψυχολογικής υποστήριξης του υποκειμενικού τους οργασμού.
  (Για να μην βγάζω και τον εαυτό μου από αυτό το θέμα κάποτε και εγώ αναρωτιόμουν αν θα μπορούσα να το κάνω, αλλά φαίνεται πολλές κοπέλες να έχουν πρόβλημα με την αιδοιολειχία)
  Αλλά η ερώτηση μου προς εσένα είναι γιατί οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται και τόσο πολύ πάνω σε από αυτό το θέμα;
  (και ναι με πειράζει να με αλοίφουν με υγρά που περιέχουν οποιδήποτε πηγή παραγωγής ζωής πόσο μάλλον αν είναι παράγωγα του μεταβολισμού, είτε μακροσκοπικά είτε μικροσκοπικά).

  Άλλη μία ερώτηση έχει γλυκιά γεύση αυτό το προϊόν και αν ναι γιατί?
  Επίσης ένα κόμιξ για αυτή την υποτiθέμενη γλυκάδα των υγρών είναι του Milo Manara Butterscotch όπου η 2αγωνίστρια έχει υποκοριστικό Honey.

  Χμμμ, φαίνεται πως εδώ έχουμε διαφωνία...
  Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 3 Thumb down 3


  • Τους αρέσει να ψάχνουν το φύλο και τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό όπως επίσης τους αρέσει και το τζέρτζελο. Συνδύασε αυτά τα δυό, βάλε με να σφυρίζω το “one for the money, two for the show” και έχεις μια αρκετά πετυχημένη συνταγή – με μπόλικη διαφήμιση. Όσον αφορά για ποιο λόγο έχουν οι άνδρες τόσυ κάβλα κτλ κτλ ε…άνδρες. Τι περιμένεις;

   Σου προτείνω full body καπότα για να μην έρθεις ουδέποτε σε επαφή με οποιοδήποτε βιολογικό υγρό ή μάλλον καλύτερα ένα απο εκείνα τα πλήρη “κουστουμάκια” biohazard. Οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται…E…Γυναίκες χρυσό μου!

   Την τελευταία ερώτηση περιμένω να την απαντήσει κάποιος αναγνώστης! Δώρο κουλουράκι με μέλι!

   Χμμμ, φαίνεται πως εδώ έχουμε διαφωνία...
   Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 5 Thumb down 2


   • Υλιστής

    Έλα δωσε λίγη παραπάνω σος με επιχειρήματα εμπνευσμένα από την φρουιδική φιλοσοφία των ανδρών γυναικών.
    Επίσης περίμενα οτι θα το είχες ψάξει ενδελεχέστερα για το αν είναι γλυκά ή όχι. (από προσωπική εμπειρία σου δεν περιμένω απάντηση)
    Ως προς το κουστουμάκι biohazard ευελπιστώ να το φορέσω κάποια στιγμή και οι άνθρωποι που θα με βλέπουν δεν θα το θεωρούν weirdo κτλπ

    Χμμμ, φαίνεται πως εδώ έχουμε διαφωνία...
    Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 4 Thumb down 2


    • Επιχειρήματα; Πουλάνε ακόμα αυτά;

     Την ερώτηση που έβαλες ας την μετατρέψουμε σε διαγωνισμό, δεν δύναται να γνωρίζω διότι δεν έχω κάνει σεξ πόσο μάλλον να squirtάρω και να δοκιμάσω my own produce ναουμ!

     Αρέσει σε πολλούς!
     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 5 Thumb down 0


    • Υλιστής

     ο0 ?
     Τι στο καλό είχες χρόνο για Phd, βοτανολογία, αρθρογραφία και δεν βρήκες λίγο για να ενώσεις το κορμί σου με ένα άλλο κορμί,
     να ανταλλάξεις σωματικά υγρά. να παράγεις ορμόνες ευφορίας
     και τελικά να κάτσεις με ένα τσιγάρο στο στόμα να σκέπτεσαι οτι πεθαίνουμε μόνοι;

     :P

     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 4 Thumb down 1


    • Έ, τόσα PhD,MSc,WC,HPV,WYSIWYG που χρόνος για υλικές απολάυσεις; ‘Εχω χρόνο μόνο για μακροσκελείς απαντήσεις (όταν δεν μασάω), για κείμενα και για διάβασμα! Εξάλλου, τι να το διαβάζεις, τι να το κάνεις – το ίδιο και το αυτό!

     Το μικρό ζαϊκλόνι αλλάζει το τσιτάτο “ζούμε προτού γράψουμε”, το έχει κάνει “διαβάζουμε μόνο προτού γράψουμε”. Έτσι παραμένουμε αμόλυντα απο εμπειρίες που μπορούν να μας δείξουν πως τα βιβλία μας τα λένε λάθος!

     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 4 Thumb down 1


    • Υλιστής

     Μήπως “ζούμε για να διαβάζουμε” ?
     Αν και αν χρησιμοποιείς προφυλάξεις δεν έχεις προβλήματα με HPV ούτε HIV.
     Βέβαια αν δεν είσαι ο τύπος ετεροφυλόφιλου αννθρώπου τότε ίσως να μην σε βοηθούν και τόσο πολύ αυτές οι προφυλάξεις( και δεν μιλάω για man v man).
     Πως και κατέληξες στην θεωρία διαβάω μόνο, παρατηρώ και δεν ακουμπάω;

     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 3 Thumb down 1


    • Δεν “κατέληξα” απλά σε αυτή την θεωρία, είναι πορεία μιας ολόκληρης ζωής. Ξεκίνησε απο πολύ μικρή ηλικία όπου για να με προστατεύσουν οι δικοί μου φρόντιζαν να με αποκόψουν απο εμπειρίες εκτός σπιτιού. Ακόμα και όταν με πήγαινε ο μπαμπάς μου στο σχολείο καθόμουν στο πίσω κάθισμα και είχε περασμένα στα παράθυρα μαύρες σακούλες σκουπιδιών για να μην βλέπω έξω και παρασύρομαι. Απο το σπίτι έβγαινα μόνο με γονεϊκή άδεια και σε επιλεγμένα μέρη συνήθως ώρες που να μην έχει πολύ κόσμο. Αργότερα όταν μου επέτρεψαν πρόσβαση στο ίντερνετ, πέρασαν ειδικό πρόγραμμα για να μπαίνω μόνο wikipedia και pubmed και να μην χασομεράω σε μη σοβαρές σελίδες – άσε που ελλόχευε συνεχώς ο κίνδυνος να αποκτήσω καμιά παράξενη εμπειρία! Έτσι έμαθα πως μόνο τα βιβλία έχουν αξία, μόνο εκεί βρίσκεται η γνώση και φυσικά αυτή είναι απόλυτη και αδιαμφισβήτητη και κατα συνέπεια εγώ που πλέον κατέχω την ολότητά της, αυθεντία. Γιαυτό εξάλλου και σε κάθε μου άρθρο, όπως έχεις καταλάβει τόσο όσο με διάβασες, σκοπός μου είναι να ακούς μόνο εμένα, να επισκέπτεσαι μόνο τις ιστοσελίδες που προτείνω και οποιαδήποτε εμπειρία που έχεις και δεν συμβαδίζει με ότι λέω να την απορρίπτεις. Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι εσύ, το κάνω εγώ για σένα, όπως επίσης σβήνω και τα σχόλια με διαφορετική άποψη – όχι τίποτε άλλο για να μην μολυνθείς από αιρετικές σκέψεις.

     Θα μου πείς πως γνώρισα τους άλλους τους φριτζέους τόσο αποστειρωμένα και “θεωρητικά” που ζώ; Έ μια φορά και εγώ παραστράτησα και όταν ήμουν μόνη και δεν με έβλεπε κανείς, πέρασα το “φίλτρο”, μίλησα στο δύκτιο με κάποια άτομα και το βραδάκι βγήκα κρυφά έξω και τα συνάντησα! Τους ενθουσίασα! Βρήκαν την έλλειψη εμπειρίας μου διασκεδαστικότατη και λάτρεψαν πως έχω την ιδιότητα να μιλάω για θέματα που δεν τα γνωρίζω (πόσο μάλλον “απο εμπειρία”) – οπότε θεώρησαν αρκετά καλή φάση να με βάλουν να γράψω μια στήλη για όλα τούτα. Έχω την υποψία πως σπάνε πλάκα μαζί μου, ιδίως όταν στα σχόλια εμφανίζονται μηνύματα που βρίσκονται εντελώς έξω από το (μηδαμινό) εμπειρικό πλαίσιο αναφοράς μου και προσπαθώ να απαντήσω σαν τον Data (σταρ τρεκ μου επέτρεπαν να βλέπω γιατί το θεωρούσαν αρκετά εκτός πραγματικότητας ώστε να είναι ασφαλές για μένα).

     Όπως και να έχει δεν έχει σημασία. Η εμπειρία είναι υπερεκτιμημένη, τελεία και παύλα! Εξάλλου και να την είχα δεν θα άλλαζαν πολλά: πάλι σωστό σε όλα θα ήμουν και σε αυτή την περίπτωση η εμπειρία μου -όπως τώρα τα βιβλία μου- θα αποτελούσε Ευαγγέλιο!

     Αρέσει σε πολλούς!
     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 5 Thumb down 0


    • Υλιστής

     Πραγματικά με βάζεις σε νερά που θέλουν πολύ ανάλυση για να αποφασίσεις αν είναι πόσιμα,
     αυτή τη στιγμη είμαι στο νήμα να συνεχίσω την συζήτηση αυτή της κατεστραμένης σου παιδικής ηλικίας αλλά δυστηχώς όταν δίνεις μαθήμα(στην εξεταστική) το οποίο σου προκαλεί brain damage από την πολύ πληροφορία που έχει και πρέπει να κάνεις το σώμα σου να σταματήσει να ζει για να μπορεί να βάλει όλη αυτή τη γαμημένη πληροφορία στον εγκέφαλο έτσι ώστε να γράψεις ένα 5 και να είσαι και χαρούμενος.
     “ο σοφός μου λέει διάβασε, το παιδί μου λέει ζήσε”

     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 2 Thumb down 1


 14. Medeli

  Oyte ki ego na tin po tin alitheia moy vrika kammia idiaiteri diafora anamesa sto oudetero xaritomeno zyklon (nai pragmati ektos kai an to kanei epitides gia na mas mplexei den einai koritsaki) kai to thiliko xaralampo, poy poly aploxera prosethese kapoia extra tips. Kai vevaia an ypothesoyme oti i taxi ton fylon exei apokatastathei.. Pali logiko to vrisko esy kalo moy xaralampo na xereis pote katoyras kai pote xyneis eno to dolio to zykloni an eixe tin tyxi-atyxia na to kanoune splits splats na min ixere ti akrivos toy rthe katakefala.

  Ps me ftiaxate amfotera oudetera kai agoria poy nai koritsia proi proi kai kati moy thymisate. Na ste kala.

  Αρέσει σε πολλούς!
  Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 7 Thumb down 2


  • Smaro

   “logiko to vrisko esy kalo moy xaralampo na xereis pote katoyras kai pote xyneis” μην το λες αυτό Μedeli- έχω μια φίλη που τις πρώτες 2-3 φορές που της συνέβη το squirting νόμιζε πως κατουρήθηκε, ναί, χωρίς πλάκα, έπρεπε να μυρίσει τα σεντόνια για να σιγουρευτεί οτι δεν ήταν ούρα…

   Αρέσει σε πολλούς!
   Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 7 Thumb down 3


  • Smaro

   Για τη δική σου περίπτωση δε χρειάζεται να είμαι καν μαζί με το Zyklon όταν θα σε βρω. Μαζέψου γιατί θα σε ψιλοκόψω σαν τις ντομάτες για τη πίτσα και θα σε φάω με ζάχαρη, σκύλα.

   Αρέσει σε πολλούς!
   Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 8 Thumb down 1


   • Μάλιστα. Δεν άργησες να εκδηλωθείς, βλέπω… Η απορία μου είναι: τι ακριβώς σου έκανε τώρα αυτή;

    Αρέσει σε πολλούς!
    Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 9 Thumb down 0


    • peslac

     Η σωστή ερώτηση είναι: “τι της έκανε, που την πείραξε 2 ώρες αργότερα και όχι την ώρα που διάβασε το σχόλιο”!!

     Αρέσει σε πολλούς!
     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 15 Thumb down 0


    • Smaro

     Πείτε μου τί έγινε, ποιός με δουλεύει και ποιός μπήκε ως εγώ και έκανε σχόλιο- κάποιος από εσάς που μπορείτε να δείτε το mail μου, σίγουρα…

     Τί πλάκα είναι πάλι αυτή; Ουδέποτε έκανα τέτοιο σχόλιο (“Για τη δική σου περίπτωση δε χρειάζεται να είμαι καν μαζί με το Zyklon όταν θα σε βρω. Μαζέψου γιατί θα σε ψιλοκόψω σαν τις ντομάτες για τη πίτσα και θα σε φάω με ζάχαρη, σκύλα.”)

     Και όχι, δεν είμαι διχασμένη προσωπικότητα για να μην ξέρω τί έκανε ο άλλος μου εαυτός (που άλλωστε αν υπήρχε, θα είχε άλλο nick), διπολική διαταραχή έχω, it’s completely different!
     Δε θα με τρελλάνετε εσείς, πρόλαβαν άλλοι…

     Μα ποιός, πώς και γιατί τόλμησε να μου το κάνει αυτό;;;

     Χμμμ, φαίνεται πως εδώ έχουμε διαφωνία...
     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 4 Thumb down 6


    • Εκτός απο email βλέπουμε και IP Smaro_Staller… Ηρέμησε καλέ λίγο!! Θα πάθεις τίποτα σήμερα!

     Αρέσει σε πολλούς!
     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 8 Thumb down 2


    • Smaro

     Και τί σημασία έχει που βλέπετε και IP, αφού έχετε ήδη όλα τα προσωπικά μου στοιχεία, διεύθυνσης και τηλεφώνου συμπεριλαμβανομένων! “σαν τις ντομάτες για τη πίτσα ” είναι κάτι που δε θα έλεγα ποτέ- είναι τηΝ πίτσα, γαμώ το κέρατο του Μπάμπη- btw, χρόνια πολλά, Μπάμπη!!!!

     Χμμμ, φαίνεται πως εδώ έχουμε διαφωνία...
     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 6 Thumb down 5


    • Ευχαριστώ, επίσης. Τώρα διάβασε αυτό: http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_Protocol
     Σοβαρά τώρα, ποιος δουλεύει ποιον;

     Αρέσει σε πολλούς!
     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 7 Thumb down 1


   • ORGIII

    σιγά ρε σάικοκίλερ κεσκεσέ

    Αρέσει σε πολλούς!
    Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 15 Thumb down 0


   • Medeli

    ti ekane to mikro medeli kai to les skyla? giati ta peri ntomatas kai zaxaris antilipta, na mhn ksynizei ..san ti saltsa ntomatas ena parama.

    Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 3 Thumb down 0


   • Smaro

    Αυτό το σχόλιο “Για τη δική σου περίπτωση δε χρειάζεται να είμαι καν μαζί με το Zyklon όταν θα σε βρω. Μαζέψου γιατί θα σε ψιλοκόψω σαν τις ντομάτες για τη πίτσα και θα σε φάω με ζάχαρη, σκύλα.” δεν το έγραψα εγώ, επαναλαμβάνω, δεν-το-έγραψα-εγώ! Δεν ξέρω τί έγινε, μου κάνει πλάκα κάποιος που έχει το mail μου; Κάποιος από μέσα από το fridge, κάποιος δικός μου γνωστός; Κάποιος από μέσα από το ίδιο μου το σπίτι;

    Εντάξει, Peslac, δε θα σε ξαναπώ βλάκα, μου ξέφυγε, συγνώμη.

    Χμμμ, φαίνεται πως εδώ έχουμε διαφωνία...
    Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 3 Thumb down 4


    • Medeli

     a diladi den kindineyo ..mporo na dimosiopoiiso kai episimos pia ti sxesi mas me to Zyklon plits plats? :D

     Αρέσει σε πολλούς!
     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 6 Thumb down 0


 15. Chris

  Den diavasa to an8ro alla epiase to matimu sto G spot ,episima den iparxi to G spot, ine akoma ena proion fantasias. Iparxi mono klitorida, kolpos ke kolos, me afta ta tria an ise kalos sta ilektronika mpori na energopiisis to bonus epipedo idonis tis ginekas.

  Αρέσει σε πολλούς!
  Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 9 Thumb down 1


 16. Χαράλαμπος

  O Zyklon B προσπαθεί να μιλήσει σοβαρά για κάτι που δεν έχει ιδέα και που δε το αναλύει η wikipedia! Αυτό έχει πλάκα! Επίσης από πότε το squirting έγινε της μόδας; “αν συνεχίζεις να αμφιβάλλεις για την φύση αυτού του υγρού και για το τι σημαίνει για εσένα που το “απολαμβάνεις”, σταμάτα να αγχώνεσαι και μην τα παρατάς” με αυτό γέλασα με τη ψυχή μου και λέω να σε βοηθήσω και να σε βγάλω απο το σκοτάδι μια που τα βιβλία του σχολείου σου δεν ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα φαίνεται. Για αρχή, για να καταφέρει μια γκόμενα να κάνει squirting, πρέπει στην ζωή της να έχει καταφέρει να φθάσει σε οργασμό. Όχι μία φορά αλλά πολλές. Μάθε πως δουλεύει αυτό που έχεις πρώτα. Το ξέρεις πως πολλές τύπισσες είχαν τον πρώτο οργασμό σε πολύ μεγάλη ηλικία (όταν άρχισαν ουσιαστικά να απολαμβάνουν το σεξ και όχι να παίρνουν… πόζες) ή αρκετές ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως έχουν οργασμό ενώ δεν έχουν ή άλλες δεν είχαν ποτέ; Όταν θα φτάσεις στο σημείο σε ένα (καλό) πήδημα να έχεις τόσους οργασμούς που δεν θα μπεις καν στον κόπο να μετρήσεις, τότε θα είσαι στη φάση να προσπαθήσεις για squirting. Προσωπικά, η πρώτη φορά ήρθε αβίαστα, μόνη της, χωρίς να έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται. Μετά τον Χ οργασμό, νιώθεις την αίσθηση του κατουρήματος που λες. Μόνο που δεν είναι κατούρημα ουτε ακριβώς σαν αίσθηση αλλά ούτε τόσο εύκολο και αβίαστο, θέλει “σπρώξιμο” σαν αυτό της γέννας ή του χεσίματος φαντάσου. Σπρώχνεις και αμέσως γίνεσαι συντριβάνι εσωτερικού χώρου. Είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να μπερδέψεις το squirt με το κατούρημα! Αν τώρα πας και σπρώξεις χωρίς να έχεις οργασμό, χωρίς να έχεις το “ανάλογο ερέθισμα” απλά έτσι επειδή έχει πλάκα και θες να δεις τι θα γίνει χωρίς να καταλαβαίνεις τι κάνεις, και βγάλεις αυτά που είναι να κατουρήσεις σε κανα δίωρο, τότε είσαι ηλίθια. Στην πρώτη φορά λοιπόν, το υγρό ήταν αρκετούτσικο, αλλα η αίσθηση “αδειάσματος” (η αίσθηση γενικότερα που έχουν όλοι μετά από έναν οργασμό) είναι απερίγραπτη. Νιώθεις τόσο πτώμα που δεν μπορείς να κουνήσεις. Έπειτα από αυτό το squirt γίνεται a piece of cake, το κάνεις ακόμα και για την πλάκα σου, και αν δεν το κάνεις, δε νιώθεις τον σωστό τον οργασμό, έτσι όπως πρέπει, ακόμα και εκεί που δεν πρέπει. Στα καθίσματα του αυτοκινήτου πχ ή στο κρεββάτι της θείας σου που φιλοξενεί το ζεύγος. Η αίσθηση αυτή η γαμάτη εξαφανίζεται με το καιρό φυσικά, και ουσιαστικά νιώθεις έναν οργασμό με το εξτραδάκι του, πιο γαμάτο και πιο έντονο απο τον απλό.. Συνήθως η ποσότητα εξαρτάται από το πόσο ερεθισμένη είναι κάποια, συγκεντρωμένη (ή καλύτερα αφημένη σε αυτό που νιώθει) και κατά πόσο την παλεύει. Όταν όλα είναι άψογα, ο γκόμενος δεν είναι παπάρας και η καύλα είναι μεγάλη, η ποσότητα μπορεί άνετα να φτάσει τις τραγικίλες που έχεις δει στα πορνό, όπως τις χαρακτιρίζεις Επίσης μπορεί να εκσπερματίσει, πολλές φορές (μια και παραπάνω σε κάθε οργασμό) σε μια συνεύρεση με το υγρό να μειώνεται σταδιακά. Σε αυτό που λες ότι ο άντρας πρέπει με αυταπάρνηση να ασχοληθεί με την γκόμενα έχεις απόλυτο δίκιο. Αν σπείρεις θερίζεις κλπ. Δεν ξέρω όμως αν το έχεις παρατηρήσει στις τσόντες με squirting που βλέπεις, αλλά όταν είναι να πεταχτεί ο “πήδακας”, προφανώς η γυναίκα όπως είπα και πριν το νιώθει και λέει στον άντρα βγάλε το (το πουλί, το δάχτυλο, το χέρι, τον δονητη, το ότι έχει βάλει). Δεν μπορείς να τα καταφέρεις αν αυτό που σε έκανε να φτάσεις στο σημείο αυτό είναι μέσα. Μην αρχίσεις (γιατί ξέρω πως με τις οδηγίες μου τώρα, θα το προσπαθήσεις στη γκόμενά σου, όπως είναι και στανταράκι απο αυτά που λες σε αυτό το άρθρο το ότι είσαι άντρας) να λες “ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΕΡΧΕΤΑΙ θέλω να το βγάλεις/ω ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ”. Αυτός πρέπει να το βγάλει για να το βγάλει και αυτή. Μόνο στο πρωκτικό μπορείς να εκσπερματίσεις όταν ο άλλος ή το άλλο είναι ακόμα μέσα σου. Άντε και μετά απο πολύ προπόνηση και σε μεγάλη καύλα, όταν η γκόμενα έιναι απο πανω (γιατί σε οποιαδήποτε άλλη στάση, θα τον σπρώξει τον μπήχτη και αυτός θα την βγάλει έξω θέλει δε θέλει). Και με αυτό, δε ξέρω κατά πόσο αυτά που λες για το σημείο G αληθεύουν. Προσωπικά δεν φτάνω στην εκσπερμάτιση όταν ο άλλος ακουμπάει επίμονα ένα συγκεκριμένο σημείο ή με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Μπορεί να είναι ερεθισμός κλειτορίδας σκέτο, μπορεί να είναι στοματικό, μπορεί να είναι πρωκτικό, μπορεί να είναι κανονικό σεξ, μπορεί να είναι οτιδήποτε. Αν δεν σε βοηθάει αυτό που λέω τότε είναι δύσκολο το να έρθεις σε οργασμό, τότε δεν μπορείς να το κάνεις εκ των πραγμάτων. Αυτά είχα να πω, συγνώμη για το τεράστιο μήνυμα αλλά δε νομίζω να ξενέρωσε και κανείς, απορίες δεκτές zyclon και ελπίζω να βοήθησα στο να καταλάβετε τι είναι αυτό (και μου φαίνεται περίεργο που οι περισσότεροι άντρες θέλουν να μάθουν, ενώ οι γκόμενες δεν γίνουν δεκάρα!). Μάθετε μόνες σας, με προσπάθεια, προπόνηση και ΚΑΛΟ σεξ το πως θα το καταφέρετε και κάνετε τα στρώματα μούσκεμα και να στάζουν. Αφήστε τους άντρες να “χαίρονται” που καταφέρνουν να σου το κάνουν αυτό όταν εσύ έχεις τον ….δωδέκατο συνεχόμενο οργασμό σου και βρίσκεσαι σε έκσταση. Όταν συνέλθεις, παρτου μια πίπα του δίλεπτου, να τελειώσει κι αυτός και να νιώσει γαμάτος που είναι άντρας και έχει πουλί.

  Αρέσει σε πολλούς!
  Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 26 Thumb down 9


  • Η εσωτερική μου ρουτίνα check_topothesia_tonon(apo,alla,arthra) επέστρεψε true,true,true. Μου αρέσουν οι τελικές πινελιές, αλλά δεν θα τα κατάφερνες σε κάποιον πιο ζόρικο έλεγχο, να το ξέρεις.

   Αρέσει σε πολλούς!
   Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 10 Thumb down 6


  • peslac

   Χρόνια πολλά, Χαράλαμπε! Ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας το πώς καταφέρνεις να κάνεις squirting!

   (δεν εκπλήσσομαι για το όνομα, εδώ κοτζάμ Buck κι έχει αιδείο…)

   Αρέσει σε πολλούς!
   Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 15 Thumb down 6


   • Smaro

    Αυτό το σχόλιο είναι κρυμμένο εξαιτίας της χαμηλής του βαθμολογίας.

    Εμφάνιση σχολίου.

    Δεν αρέσει σε πολλούς!
    Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 3 Thumb down 11


    • Έχεις δίκιο, Smaro. Έκανα ένα ορθογραφικό λόγω παραδρομής.

     Για το “βλάκα” δεν έχεις δίκιο! Ως βλάκα ορίζω κάποιον που δεν ξέρει καν να τα βασικά για το πώς λειτουργούν οι IP και καταλήγει να γίνεται ρόμπα στα site που γράφει!
     Τράβα τώρα σε καμιά γωνιά να γλείψεις τις πληγές σου!

     Αρέσει σε πολλούς!
     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 7 Thumb down 2


    • Αυτός, αν μη τι άλλο, είναι ένας πολύ στενός ορισμός του βλάκα. Θα ήθελα να σε δω να τον εξηγείς σε ορισμένα τυπάκια από τα Darwin Awards :D

     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 2 Thumb down 2


    • Αυτοί δεν είναι βλάκες! Το θεωρώ μέγιστη αυτοθυσία να αφαιρείς το γενετικό σου υλικό από το σύμπαν, ώστε να βοηθήσεις το ανθρώπινο είδος! lol

     Αρέσει σε πολλούς!
     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 6 Thumb down 1


    • Οπότε, με αυτή τη λογική, όποιος πέθανε δεν είναι βλάκας. Δεν σε κόβω ικανό να ολοκληρώσεις τις θεωρίες σου περί βλακείας :P

     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 2 Thumb down 2


  • M’αρέσεις Μπάμπη αν και σε προτιμώ με το άλλο σου Nick. ‘Εχω μια δυσκολία να γράφω για θέματα που δεν υπάρχουν πλήρη στην wikipedia – είναι ένας απο τους λόγους που δεν υποστηρίζω SOPA και PIPA διότι μετά θα πρέπει να κλείσω την στήλη της Sci-zophrenia. Ευχαριστώ που με έβγαλες απο το σκοτάδι μου αν και…δεν πολυκατάλαβα πού διαφέρει τόσο το συγκεκριμένο άρθρο απο αυτά που λες. Δυστυχώς δεν έχω κοπέλα να το δοκιμάσω, με άφησε προ ολίγων ημερών όταν ανακάλυψε τελικά πως είναι “έτερο”. Επίσης μια άλλη εξομολόγηση μου, που δικαιολογεί πλήρως την ασχετοσύνη του κειμένου μου είναι ότι είμαι παρθένο- ΑΛΛΑ, προσοχή, έχω διαβάσει πολύ για αυτό το σέξ!!! Που μπορώ να σε βρώ για έξτρα συμβουλές αν ψαρέψω κανένα κομμάτι απο κανά μπάρ;

   Με Κ. Και Το.

   Αρέσει σε πολλούς!
   Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 18 Thumb down 6


   • Χαράλαμπος

    …δεν πολυκατάλαβα πού διαφέρει τόσο το συγκεκριμένο άρθρο απο αυτά που λες: στο σημείο G, στον τρόπο που τόσο χαριτωμένα περιγράφεις, στο μπέρδεμα με το κατούρημα, στην ποσότητα, σχεδόν σε όλα δηλαδή. Να στα ξαναπώ άλλη μια μπας και τα καταλάβεις; Με εντυπωσιάζει η μικρή απάντησή σου που περιέχει θαυμαστικά και αμήχανο χιούμορ. Τι έγινε; κωλώσαμε ξαφνικά; Αν φωνάζεις το όνομά μου σε κάθε σου οργασμό, ίσως και να εισακουστείς. (εδώ, στο λημέρι σου zyklon, μπορείς να αφήσεις σχολιάκι ή ντρέπεσε κι εσύ όπως οι αναγνώστες σου όπως λες;).

    Χμμμ, φαίνεται πως εδώ έχουμε διαφωνία...
    Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 11 Thumb down 11


    • Αμερικανή ή Ελληνίδα; Αποφάσισε. Όχι τίποτε άλλο, και οι δύο είναι κωλαρούδες και θέλω να σε φανταστώ όσο το δυνατόν καλύτερα για την βραδινή μου μαλακία :D

     Αρέσει σε πολλούς!
     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 14 Thumb down 5


    • Ντρέπομαι πολύ, κωλώνω ως τα μπούνια διότι με έχεις ξεβρακώσει! Τι να πώ…βρίσκομαι σε πλήρη αμηχανία! Με έχεις στο χαλαρό, όχι ιδιαίτερα δύσκολο εξάλλου άπαξ και υστερώ γενικά.

     Χμμμ, φαίνεται πως εδώ έχουμε διαφωνία...
     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 9 Thumb down 6


   • Rock & Manitaroll

    ase re papara, poso akoma tha to paizeis amfi?????
    pes pos mesa sto olo sexouliariko klima vrikes eukolo thema me to gunaikeio xusimo & teleione an me pianeis

    Χμμμ, φαίνεται πως εδώ έχουμε διαφωνία...
    Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 9 Thumb down 12


    • peslac

     Ναι, αλλά όταν τελειώσει να προσέχει πού σημαδεύει, μη γίνουμε όλοι χάλια…

     Αρέσει σε πολλούς!
     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 16 Thumb down 3


    • Ναί, ήταν σχετικά ευκολάκι η συγκεκριμένη αρπαχτή! Δεν είμαι αμφί πραγματικά, είμαι άντρα ετεροφυλόφιλο -απλά στο Fridge.gr με πληρώνουν παραπάνω αν δηλώνω λεσβία, τραβάω πιο πολύ κόσμο έτσι!

     Αρέσει σε πολλούς!
     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 11 Thumb down 2


  • Μπάμπη, καλά του τα λες του τραγικού! Όταν κάνω εγώ squirt να δεις πώς γίνεται η κάπα του βοσκού!

   Αρέσει σε πολλούς!
   Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 18 Thumb down 2


  • Smaro

   Συνήθως περιμένω τις Παρασκευές με ανυπομονησία για το καινούριο άρθρο του Zyklon- έτσι έκανα και τώρα, μόνο που διάβασα πρώτα το σχόλιό σου και μετά το άρθρο… όχι για κανέναν άλλο λόγο, μόνο για τό όνομα-ήθελα βλέπεις να πώ χρόνια πολλά μέρα που είναι σε ένα Μπάμπη, ας μην είναι Ο ΜΠΑΜΠΗΣ, έστω σε ένα Μπάμπη…

   τελικά ανακάλυψα ότι προφανώς όχι μόνο δεν είσαι Μπάμπης- Χαράλαμπος, αλλά ούτε καν αρσενικού φύλου- δεν είναι κακό αυτό, πολύ εμπεριστατωμένο σχόλιο, μπράβο, πού μπορώ να σε βρώ για κατ’ιδίαν tutorial επί του θέματος;

   Savvas, Smaro den katalave apantisi sou sto Babis (“Η εσωτερική μου ρουτίνα check_topothesia_tonon(apo,alla,arthra) επέστρεψε true,true,true. Μου αρέσουν οι τελικές πινελιές, αλλά δεν θα τα κατάφερνες σε κάποιον πιο ζόρικο έλεγχο, να το ξέρεις.”) Mporis please na thn kanis pio aplh gia emena th vlammeni? Efharisto!

   Zyklon… do you believe in squirt at first… site? —<3

   Χμμμ, φαίνεται πως εδώ έχουμε διαφωνία...
   Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 6 Thumb down 3


   • Όχι, δεν μπορώ. :D Σε βλέπω πολύ εθισμένη στο Ζαϊκλόνι και ανησυχώ…

    Αρέσει σε πολλούς!
    Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 7 Thumb down 0


    • Smaro

     Μα, είναι αυτός λόγος ανησυχίας;

     Αυτός θα ήταν λόγος ανησυχίας αν Savvas apofasize fimosi Zykloni- petaxi Zykloni exo apo fridge, ναί, αυτό θα ήταν σοβαρός λόγος ανησυχίας… χεχεχε…..

     Χμμμ, φαίνεται πως εδώ έχουμε διαφωνία...
     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 6 Thumb down 4


    • Να σου πω την αλήθεια, δεδομένου του όχι ακριβώς υγιούς ψυχικά παρελθόντος σου, του αμφισβητούμενου παρόντος και του εντελώς άγνωστου μέλλοντος, περισσότερο ανησυχώ μήπως φας κάποιο κοκομπλόκο, τεμαχίσεις το Ζαϊκλόνι, στείλεις άνθρακα σε άλλες θαυμάστριές του ή κάτι εξίσου άντε-γεια-τα-λέμε-κολλητή…

     Αρέσει σε πολλούς!
     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 9 Thumb down 0


   • Smaro

    Ωωωχ… μόλις παρατήρησα ότι και το Ζαϊκλόνι ρωτάει τον Χαράλαμπος πού μπορεί να σε βρεί…
    “Που μπορώ να σε βρώ για έξτρα συμβουλές αν ψαρέψω κανένα κομμάτι απο κανά μπάρ;”

    Χαράλαμπε κανόνισε να βρείς εμένα και το Zyklon ίδια μέρα, ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος (ταυτόχρονα δηλαδή).
    Ζαϊκλόνι δε χρειάζεται να ψαρέψεις κανένα κομμάτι από κανα μπαρ, μόλις προσφέρθηκα (πάρε και τα νυστέρια σου μαζί, αν δεν ικανοποιώ αυτό που έχεις στο μυαλό σου λέγοντας “κομμάτι”, don’t worry-αυτό είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί!)

    Και κάτι άσχετο, προς όλους: “SOPA και PIPA”- είναι σίγουρα τυχαίος ο συνδυασμός των αρχικών, ή πίσω από όλα αυτά βρίσκεται κάποιος ελληνοαμερικάνος γερουσιαστής… με διεστραμμένο χιούμορ; Είναι δυνατόν; SOPA και PIPA;;;;

    Χμμμ, φαίνεται πως εδώ έχουμε διαφωνία...
    Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 5 Thumb down 2


    • Το έκανα κι εγώ αυτό το σχόλιο όταν ακόμα υπήρχαν αυτά ως νομοσχέδια, πάει με πήραν τα χρόνια, αισθάνομαι γέρος… Που στον διάολο τα θυμήθηκες;! :P

     Αρέσει σε πολλούς!
     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 6 Thumb down 0


  • Ilona Staller

   Έλα Μπάμπη…”O Zyklon B προσπαθεί να μιλήσει σοβαρά για κάτι που δεν έχει ιδέα και που δε το αναλύει η wikipedia!”. Ενώ εσύ εν αντιθέσει, μας έδωσες μια τεκμηριωμένη και ακλόνητη επιστημονική προοπτική του squirt!!!! Το squirt είναι στη μόδα αρκετά χρόνια τώρα, μάλλον έχασες τα γεγονότα κάπου ανάμεσα στους πολλούς οργασμούς που είχες! Και δε σφίγγοντας! Πραγματικά γέλασα πολύ…τι σμπρώχνεις ακριβώς βρε Μπαμπίνο μου? Μήπως σε ενοχλούσε καμία κουραδίτσα στον πρωκτό, ενώ προσπαθούσες να κάνεις squirt? “Μπορεί να είναι ερεθισμός κλειτορίδας σκέτο, μπορεί να είναι στοματικό, μπορεί να είναι πρωκτικό, μπορεί να είναι κανονικό σεξ, μπορεί να είναι οτιδήποτε.”. Εεεεε…όχι και οτιδήποτε…εγώ προσπάθησα και με το άλογο…αλλά τζίφος! ούτε squirt…ούτε καν οργασμός! Όσον αφορά στη συμβουλή σου….”μετά το δωδέκατο συνεχόμενο οργασμό σου (μάλλον εννοείς εκσπερμάτιση) και βρίσκεσαι σε έκσταση. Όταν συνέλθεις, παρτου μια πίπα του δίλεπτου, να τελειώσει κι αυτός και να νιώσει γαμάτος που είναι άντρας και έχει πουλί.”…ως θηλυκό θα σε διορθώσω να συνέλθεις λίγο….γιατί το πουλί που θα το κατάφερνε αυτό….αλοίμονο και αν απολάμβανα το φαλλό του μόνο για ένα δίλεπτο!

   Χμμμ, φαίνεται πως εδώ έχουμε διαφωνία...
   Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 7 Thumb down 5


   • peslac

    Ωχ, τι έγινε, Μπάμπη; Μας την είπε η Ιλόνα και μόνο “δεν μου αρέσει” κατάφερες να πατήσεις;

    Αρέσει σε πολλούς!
    Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 11 Thumb down 3


    • Roukounas

     pooooooooo re peslac skase vre agori mou se ola mesa prepei na eisai kai olo na milas

     pane zografise kanena mparmpadeli me iparksiaka na poume

     pane grapse kanena keimeno “””asteio”””

     olo milas re peslac

     skase pia re peslac

     Χμμμ, φαίνεται πως εδώ έχουμε διαφωνία...
     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 8 Thumb down 7


    • Απλά σ’ ενημερώνω πως σχολιάζει όποιος θέλει, όπου θέλει, μέσα σε λογικά πλαίσια πάντα. Αν δεν σου αρέσει αυτό, υπάρχουν και άλλες ιστοσελίδες… Δε σ’ έδεσε εδώ ο Peslac. :)

     Αρέσει σε πολλούς!
     Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 8 Thumb down 1


  • SNAKE

   Εγω μια χαρα τα καταφερνω κι οταν ειναι μεσα κι οταν ειμαι απο πανω.

   Μου αρέσει - Δεν μου αρέσει: Thumb up 4 Thumb down 1Άφησε ένα σχόλιο

Το email σου δε θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία έχουν *.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις παρακάτω εντολές και παραμέτρους της HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*